IRA DEWI

IRA DEWI Indonesische Specialiteiten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 825 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ira Dewi. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 21:32 Its cute that they sell by weight but they might want to try using a scale some time. Not only that but it was completely disgusting. Absolute scam, avoid at all costs.
22 jun 2022 om 23:22 Het was heerlijk
18 jun 2022 om 21:31 Heerlijke maaltijd, keurig verpakt en sneller bezorgd dan gepland
28 mei 2022 om 19:38 Was heerlijk en genoeg
27 mei 2022 om 21:11 Niet voor herhaling vatbaar als je Surinaams wil eten ben je hier aan t verkeerde adres, verschroeide kipsate met heel weinig saté erop dus saté erbij besteld ook niet lekker geen zuur erbij kortom geldverspilling zo in de prullenbak
20 mei 2022 om 20:18 Helaas teleurgesteld. Het eten was echt niet wat het moest zijn. Kip leek gekookt ipv gefrituurd zat ook totaal geen smaak aan. niet voor herhaling vatbaar. Vind t best zonde van mn geld. Ik adviseer de kok even de kip en nasi kuning te proeven.
15 mei 2022 om 1:15 Heerlijk gegeten!! Rijsttafel speciaal. Bezorging duurde beetje lang, maar was ook vrijdagavond spitsuur. Volgende keer gewoon weer!
13 mei 2022 om 11:11 Eten niet lekker.
30 apr 2022 om 22:09 Ik heb voor het eerst bij jullie besteld het eten was heerlijk
27 apr 2022 om 23:21 De bezorger was 1 portie vergeten af te geven. Ik belde op binnen 10 min was hij er weer, met mij portie . Top geregeld!
24 apr 2022 om 21:57 Alles was heel droog; kapot opgewarmd eten. Voelt alles behalve vers. Ik begrijp niet dat je hier zelf achter staat.
23 apr 2022 om 21:37 Bami tames speciaal vega besteld Erg lekker en grote portie